[ FAGUS a.s. ]

Sportovní centrum Domyno

Nová stavba Sportovní akademie se v areálu Eltodo Novodvorská na Praze 4 otevřela teprve nedávno a výraznou mírou se na ní podílely i moduly z produkce firmy Fagus Slušovice.

Sportovní, relaxační a společenské centrum DOMYNO funguje už od roku 2001, letos však došlo k zásadním proměnám celého areálu. DOMYNO je s plochou přes 3 tisíce m² jedním z našich největších zařízení – zvenku docela nenápadná stavba na pražském sídlišti Novodvorská zaujme nepochybně svým pojetím. Architektonicky je totiž vyřešeno tak, že jen s velkou dávkou fantazie v něm budete hledat původní osmnáctimetrové kanceláře. Vzdušné, světlé a barevně působivé prostory nabízejí špičkově vybavené prostory pro sport, relaxaci i společenské akce.

Sportovci, ale nejen oni, mají nyní k dispozici moderní klimatizovaný sál, čtyři antukové tenisové kurty, hřiště s bílým pískem pro plážový volejbal, umělou ledovou plochu pro tréninky hokejistů a krasobruslařů, sportoviště pro individuální trénink, nové šatny, sprchy, samozřejmostí je posilovna, spinning, solárium, sauna, masáže, kadeřnictví, kosmetika, manikúra a pedikúra. Součástí Sportovní akademie je také restaurace s dvacetimetrovým barem se zajímavou nabídkou pro pořádání různých sportovních i společenských akcí.

Rychlost a variabilita výstavby z kontejnerových modulů „MADE IN FAGUS“ se i tady plně osvědčila. A jako i na dalších realizacích této slušovické firmy jsou i na Sportovní adakemii Domyno použity sádrovláknité desky FERMACELL – konkrétně tady jsou na stěnách a stropech. Podle Martina Tomšů z firmy FAGUS jsou důvodem dlouhodobé úspěšné spolupráce jak vlastnosti desek, tak i zákaznická podpora ze strany firmy Fermacell: „Modulová výstavba se u našich klientů uplatňuje díky výhodám jako jsou výstavba na klíč během krátké doby v dohodnutém termínu za výhodnou pevnou cenu, individuálnímu řešení a využití ověřených a certifikovaných materiálů. Těmto kritériím materiály FERMACELL plně vyhovují, navíc je zastupují kompetentní a spolehliví lidé.“

Potřebujete poradit ? ZEPTEJTE SE NÁS