Nová administrativní budova Fagus

Hlavním prvkem budovy je vnitřní otevřené atrium, okolo něhož jsou situovány kanceláře, zasedací místnosti a společné komunikační prostory. Atrium slouží nejen jako oddychová zóna se zelení uprostřed obestavěného prostoru, ale také jako prvek, kterým proudí dovnitř dostatek světla a čerstvého vzduchu. Velké prosklené plochy v hliníkových rámech jsou opatřeny v horní i spodní části nastavitelnými větracími klapkami, kterými vzduch do budovy bud proudí dovnitř nebo naopak ven využitím fyzikálních zákonů proudění vzduchu. Okna na obvodových stěnách budovy jsou také opatřena větracími klapkami, kterými vzduch proudí pouze ven, takže ve spojení s přisáváním vzduchu z atria se podařilo docílit efektu přirozeného větrání všech prostor. 

Vytápění budovy zajištuje tepelné čerpadlo vzduch-voda, které ohřívá vodu pro otopná tělesa s lokální termoregulací. Systém je řízen také centrálně ekvitermní regulací, čímž je dosaženo maximální efektivity topení v závislosti na aktuální venkovní teplotě.

Zateplená střecha, tvořená spádovými klíny z EPS, je zakrytá svařovanou střešní folií.

Fasáda je odvětraná, vyrobena z hliníkových kazet s plastovým jádrem, které je možné tvarovat libovolně podle architektonických návrhů. 

Doba výstavby od umístění modulů na betonové piloty až po nastěhování byla 18 týdnů.